Restaurant Quattro

Italiaans restaurant waar gasten komen voor meer dan pizza of pasta!

Reserveren

Het kan bij ons soms erg druk zijn, vooral in het weekend of op feestdagen. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij dat u een tafel reserved! Dit kan telefonisch.

TEL: 0252-785693

Menu Kaart

Ons menu is momenteel niet beschikbaar om online te bekijken.

Wij hebben vast iets lekker, dus kom gezellig langs!

 

Openingstijden

Maandag: Closed
Dinsdag: Closed
Woensdag: Closed
Donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag: 16:00 – 22:00
Zaterdag: 16:00 – 22:00
Zondag: 16:00 – 22:00

Meer dan pizza's en pasta's

Over ons

Wij (Restaurant Quattro) zijn een gezellig italiaans restaurant gelegen op Kaageiland en staan bekend om onze gastvrijheid en heerlijke pizza’s, pasta’s en creative diverse italiaanse gerechten.

Ons fraaie interieur biedt sfeer, privacy en comfortabele zitplaatsen. Bij mooi weer is het op het ruime terras ook goed toeven. Maar zowel binnen als buiten garanderen wij u een gastvrije ontvangst met alle aandacht voor uw persoonlijke menu-wensen. Zin om bij ons te komen dineren? U bent Welkom!

Onze Locatie

Wij zijn gevestigd op kaageiland, wat betekent dat u ons alleen per boot of zwemmend kunt bereiken. Gelukkig is er een handige 24/7 veerpont die je naar het eiland kan brengen. De veerpont is goedkoop en accepteert zowel contant geld als met de kaart. U kunt met de auto, de fiets of gewoon te voet de veerpont gebruiken. Eenmaal op het eiland is het slechts 5 minuten lopen van de veerboot naar ons restaurant. Ook kunt u uw auto of fiets meestal bij het restaurant in de buurt parkeren.

Voor vragen kunt u ons bellen!

Feest & Partij

Wilt u uw verjaardag vieren op de kaag? Heeft u een receptie of een zakelijk diner? Wij verzorgen alles volledig voor groepen van klein tot groot. In totaal beschikt ons restaurant over 40 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten op ons prachtige terras.

Wilt u uw verjaardag vieren? Heeft u een receptie of een zakelijk diner? Wij verzorgen alles volledig voor groepen van klein tot groot. In totaal beschikt ons restaurant over 40 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten op ons prachtige terras.

BBQ of een Borrel

Omdat bijna iedereen wel van een heerlijke BBQ houdt of van een gezellige borrel kan genieten, bieden wij dit standaard aan. Als u interesse heeft in een van deze services kunt u hieronder direct een offerte aan vragen. Dan gaan we samen met u een onvergetelijke dag plannen.

Overige feesten

Heeft u speciale wensen die niet op onze kaart staan? Voor alle verschillende groepen kunnen wij een offerte op maat maken. De chefs van het Italiaanse restaurant hebben al jarenlange ervaring in het verzorgen van een mooi buffet of feest voor groepen van alle formaten.

Offerte aanvragen

Geinteresseerd? Stuur ons een email met uw wensen, en wij sturen u een vrijblijvende offerte.
Email: Info@restaurantquattro.nl