Menu

MENU

Verfrissend

Voorgerechten


Bruschetta da Condividere
Assortiment van bruschette met tomaat, gorgonzola, Parmaham en champignons

Bruschetta Pomodoro
Tomaat, knoflook en basilicum

Bruschetta Prosciutto Crudo
Parmaham, Parmezaanse kaas, olijfolie en knoflook

Focaccia
Huisgemaakt pizzabrood met verse kruiden en knoflook

Carpaccio
Pijnboompitten, tomaat, rucola en Parmezaanse kaas

Insalata Caprese
Tomaat, buffelmozzarella, basilicum en balsamico

Vitello Tonnato
Rosbief met tonijnmayonaise, ansjovis en kappertjes

Duo Italiano
Combinatie van carpaccio en vitello tonnato

Gamberetti Infucati
Pikant gebakken garnalen in pesto met Grana Padano

Carpaccio di Tonno
Tonijncarpaccio met wasabi-mayonaise, sinaasappel en frisse salade




Hoofdgerechten

 

Pesce del Giorno
Vis van de dag – vraag naar de keuze van de chef

Scaloppine al Limone
Kalfslapje met citroen, kappertjes en olijven

Filetto Quattro
Tournedos met pittige Gorgonzolasaus

Parmigiana di Melanzane
Aubergine met Parmezaanse kaas en tomatensaus

Chef’s Special Chelo
Kalfshaaspuntjes met paprika, tomaat, champignons, ui en knoflook

Chef’s Special Gamberi Piccanti
Gambas met knoflook en pittige pepers


Pasta’s

 

Lasagne
Traditionele ovenlasagne met bolognesesaus

Spaghetti Carbonara
Met spek, knoflook, rode ui, ei en Parmezaanse kaas

Spaghetti ai Gamberi
Garnalen, knoflook, peterselie en cherrytomaatjes

Penne dello Chef
Ossenhaaspuntjes in tomaten-pestosaus

Ravioli al Tartufo
Gevuld met champignons in truffelroomsaus

Pasta all’Ortolana
Met verse seizoensgroenten





Pizza’s


Margherita– Tomatensaus en kaas
Napolitana– Olijven, kappertjes en ansjovis
Hawaii– Ham en ananas
Salami– Salami
Funghi– Champignons
Classica– Ham en champignons
Vegetariana– Diverse verse groenten
4 Stagioni– Champignons, ham, salami, rode ui
4 Formaggi– Vier Italiaanse kazen
Calzone– Salami, ham en champignons
Quattro– Pittige salami, ui en ei
Tonno– Tonijn, rode ui, kappertjes
Crudo– Parmaham, rucola en Parmigiano
Caprese– Basilicum, tomaat, buffelmozzarella
Piccante– Pittige salami







Desserts

 

Tiramisù
Traditionele huisgemaakte tiramisù

Soufflé al Pistacchio
Warme pistachesoufflé met vloeibare kern en een bolletje ijs

Soufflé al Cioccolato
Chocoladesoufflé met vloeibare kern en ijs

Gelato Misto
Drie bollen ijs: chocolade, vanille en aardbei

Affogato
Vanille-ijs met espresso

Espresso Martini, Italian Coffee, Irish Coffee