Contact

Italiaans Restaurant Kaag – Quattro

Wilhelminalaan 18

2159 LE Kaag

Tel: 0252-785693
Email: Info@restaurantquattro.nl

Wilt u reserveren? Dan kunt u ons bellen: 0252-785693.

U kunt ons ook bellen voor het afhalen van pizza’s en andere gerechten van onze menukaart

We hopen u snel te mogen ontvangen!

Partners van Quattro

Wij hebben ook een aantal partners die diensten aan bieden op en rondom kaag eiland.

Contact

Bed & Breakfast

Unieke slaapplek

In het dicht bij gelegen dorpje ligt een prachtige Bed & Breakfast. De locatie is dicht bij Kaag eiland en ligt midden in een weiland. Mocht u nou een keer langs komen, maar heeft u nog geen slaap plaats neem dan even een kijkje op hun website. 

duologo2

Zeilschool DeKaag

A place to create memories

Onze buren op kaag eiland zijn Zeilschool De kaag. De Kaag organiseert alles wat je kunt bedenken op en rond het water. Alles met gecertificeerde eigen instructeurs. Perfect voor de kinderen of een geweldig bedrijfs uitje bijvoorbeeld.

zeilbotenverhuur

Hoogenboom

Botenverhuur

Botenverhuur en Jachtwerf Hoogenboom Kaag, voor het huren van luxe sloepen en poly-valken. De verhuur is gelegen op de het eiland de kaag en verhuurt een mooi assortiment aan boten.

dieperzicht

Dieperzicht

Botenverhuur

Dieperzicht is een ander adderes waar u boten kunt huren. Dieperzicht is ook gelegen op kaageiland en heeft een prachtig aantal boten om te huren.

Laag 0 1

RC The Bassets

Rugbyclub Sassenheim

The Bassets is een rugbyclub uit sassenheim. De Rugbyclub is opgericht op 1 juli 1978. In de daarna volgende ruim 39 jaar is de vereniging uitgegroeid tot één van de grootste rugbyclubs in Nederland. Sinds 2019 zijn The Bassets en Quattro goede partners.

dieperzicht

De Kaagse Boer

Kaas Boerderij & B&B

De Kaagse Boer

Kaas Boerderij, B&B & Museum

Al generaties lang wordt er bij de kaagse boer kaas gemaakt. Van de melk van hun koeien maken zij Boeren-Leidsekaas, Boeren-Roomboter en verse Karnemelk. Daarnaast hebben ze een prachtig kaasmuseum en een Bed & Breakfast